Kom naar het Generation Discover Festival in Den Haag!

Jonge uitvinders opgelet! Van 4 tot en met 8 oktober vindt hét evenement plaats voor de ontdekkers van de toekomst. Het Generation Discover Festival is een vijfdaags festival waar je alles komt te weten over wetenschap en technologie! 

Wat kun je allemaal doen?

Ook Quest Junior zal er zijn! Onze eigen experimenteer-expert Boy Vissers laat jou tijdens het festival de leukste proefjes zien! En hij gaat filmen voor zijn vlog. Misschien zie je jezelf wel terug in zijn nieuwste video!

Super leuk: Met het grote spel van Quest Memo kun je leren en spelen tegelijk! En heb jij altijd al met je eigen vraag in ons blad willen staan? Dat kan! Op woensdag en vrijdag kun je jouw vraag achterlaten bij het Vraag & Antwoord team van Quest Junior. Wie weet zie jij dan jouw antwoord terug in een van de nieuwe edities van het tijdschrift.

Wil jij liever zelf experimentjes doen? Dat kan in de 'maken'-dome. Als je het lekker rustig aan wil doen, kun je een kijkje nemen over de hele stad Den Haag, en het Malieveld natuurlijk, vanuit het reuzenrad!

Het Generation Discover Festival is alle dagen geopend van 9:00 tot 18:00. En de toegang is gratis! Met de button hieronder kun je jouw tickets bestellen. 

 Wil je meer informatie? Check dan gauw de onderstaande link.

Ads for you!

Beste bezoeker,

We zien dat je waarschijnlijk een adblocker of andere software gebruikt die onze banners ontregelt.
Dat vinden we jammer, hiermee missen we inkomsten voor onze site die we hard nodig hebben.
Merk daarom onze site als 'veilig' aan en volg deze instructies.

Dankjewel voor je tijd.
Quest Junior

Sluiten